Need love ... Meet love ... Meatloaf

Sekaná za studena
s čerstvým chlebem, kyselou okurkou a hořčicí – jídlo pro lenochy (nebo pro gurmány?)
20 minut
Snadná příprava
Suroviny
- 2–3 plátky pečené sekané
- 2 krajíce čerstvého chleba
- 1 větší kyselou okurku
- 1 lžíci hořčice
- (volitelně) pár koleček červené cibule

Postup
Dlouhý den, únava, hlad. Rozhodně nic nebudu vymýšlet. Lednice to jistí.
Otevřu lednici a vytahuju základní poklady. Čerstvý chleba – křupavá kůrka, měkká střídka. K tomu plnotučná hořčice, která tomu dá říz. Sekaná? Stačí nakrájet. Okurky? No jasně, ty tam nesmí chybět.
Nemusím nic ohřívat, nic chystat, za dvě minuty mám hotovo. A co je na tom nejlepší? Že i když je to vlastně strašně jednoduché, vždycky si na tom neuvěřitelně pochutnám. Tohle je prostě česká klasika, která nikdy nezklame.