Need love ... Meet love ... Meatloaf

Pečená sekaná s pečeným bramborem a zeleninou
rychlá večeře, která vypadá jako z restaurace
20 minut
Snadná příprava
Tepelná úprava
Suroviny
- 1 balení tradiční české pečené masové sekané
- 4 brambory
- 2 větší mrkve
- 1 cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička rozmarýnu
- 1 lžička sladké papriky
- Sůl a pepř

Postup
Přijdu domů a chci něco pořádného, ale fakt nemám náladu na dlouhé vaření. Otevřu lednici a tam mě zachrání pečená sekaná – už hotová, stačí ji jen ohřát. Super, k tomu to chce něco jednoduchého, ale chutného.
Brambory i mrkev nakrájím, cibuli přihodím na klínky, všechno to smíchám s olejem a kořením a hodím na plech. Trouba jede na 200 °C, takže mám půl hoďky klid. Pak už jen přidám plátky sekané, ať se prohřeje, a za pár minut můžu servírovat.
Výsledek? Křupavé brambory, voňavá zelenina a šťavnatá sekaná. Když si k tomu udělám ještě jogurtový dip s česnekem, připadám si skoro jako v dobré restauraci. Ale hlavně – je to rychlé, minimální nádobí a skvělá chuť.